Presentasjon: Moldova

NATALIA GORDIENKO | PRISON
Skrevet av: Sharon Vaughn, Dimitris Kontopoulos og Filipp Kirkorov

Facebook Instagram


Natalia er kjent under flere navn. Blant annet DJ Tasha, Natalie Tome og Natașa Rostova. Hun er 32 år og kommer fra hovedstaden i Moldova, nemlig Chișinău. I tillegg til å synge er Natalia også danser.

I musikkbransjen har hun vært aktiv siden 2005. I 2006 deltok hun for første gang i eurovision song contest, da hun sammen med Arsenium og Connect-R fremførte låta «Loca», som tok en 20. plass. Samme åt deltok hun også i den Øst-Europeiske musikk-konkurransen Slavianski Bazaar, som hun vant.

2009 startet DJ-karrieren hennes og derfra har hun gitt ut flere album. Hun vant årets nasjonale finale i Moldova med låtA «Prison», som har blitt skrevet og produsert av et team med skikkelig eurovision-erfaring. De har produsert flere låter som du sikkert har hørt tidligere, deriblant «Scream» som Sergey Lazarev tok en 3. plass med under ESC i fjor.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s