EBU arrangerer Eurovision Song Celebration

hero

Etter at årets Eurovision Song Contest ble avlyst grunnet korona-pandemien, annonserte EBU at de ville arrangere erstatningsshowet «Europe: Shine A Light» på finaledagen. Men nå har det kommet enda litt flere nyheter fra EBU. På 12 og 14. mai, dagene som semifinalene skulle vært avholdt, vil EBU arrangere «Eurovision Song Celebration».

Eurovision Song Celebration blir to kvelder hvor EBU skal hedre de 41 landene som skulle deltatt i årets konkurranse. På tirsdag 12. mai vil låtene som skulle deltatt i første semifinale + Italia, Tyskland og Nederland bli vist i sin helhet, og på torsdag 14. mai blir det låtene fra andre semifinale + Frankrike, Spania og Storbritannia. Det blir ingen vanlig konkurranse med avstemning som vi er vant til, men to show hvor EBU skal ha fokuset på å vise fram låtene som skulle deltatt i Rotterdam. Programmene vil bli vist fra kl. 21.00 norsk tid som vi har vært vant til fra den vanlige konkurransen.

EBU sier at vi kan vente oss flere overraskelser underveis i programmene, så det blir spennende å se hva EBU har i tankene. De har i tillegg annonsert at vi fans kan få være med på en slags «fan recap». Det foregår så enkelt som at man sender inn et 20-sekunders klipp hvor man synger en, eller flere av favorittene sine i årets konkurranse. Er akkurat du den heldige, vil du bli plukket ut til å bli sendt i fan-recapen. EBU har lagt ut mer info om konseptet her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s