Presentasjon: Albania

ARILENA ARA – FALL FROM THE SKY

Skrevet av: Michael Blue, Robert Stevenson, Sam Schummer
Deltar i: Andre halvdel av andre semi-finale

FacebookYouTubeTwitterInstagram

Arilena Ara er 21 år og kommer fra byen Shköder i Albania. Hun har sunget siden hun var 5 år, og da hun var 14 år deltok hun i og vant X Factor Albania. Siden da har hun blitt en populær artist i hjemlandet, med hit-er som har fått millioner av visninger på YouTube, blant annet debutlåta «Aeroplan». Til tross for sin unge alder kan Arilena Ara allerede se tilbake til hundrevis av opptredener, hun har vunnet flere internasjonale priser og vært mentor i Albanske The Voice.

Arilena Ara vant «Festivali i Këngës» med låten «Shaj», skrevet av Darko Dimitrov, Lazar Cvetkovski og Lindon Berisha. Darko Dimitrov og Lazar Cvetkovski har blant annet skrevet låten «Proud», Nord Makedonias bidrag i 2019.

Etter en revamp ble låten «Shaj» oversatt til engelsk, og fikk tittelen «Fall From The Sky». Michael Blue, Robert Stevenson og Sam Schummer står bak den engelske teksten.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s