Blåsemafian feat. Hazel vinner første delfinale

Den første delfinalen av MGP 2021 er overstått, og for et show det ble selv om det var uten publikum! Sikkert en spesiell opplevelse for artistene å være med på noe så stort, men uten alt folket foran scenen. Squaden syns i alle fall det ble suksess, både for delfinalister og de to finalistene som fremførte i kveld.

Etter to dueller og en gullduell sto vi til slutt igjen med Blåsemafian feat. Hazel og låta Let Loose, som årets første utvalgte finalist av folket, og vi gratulerer så mye med velfortjent finaleplass! Vi i squaden var faktisk samstemte her i år, og var enige om at denne låta ville bli kul live, det kan du lese i vårt reaksjons-innlegg her!

Slik så kveldens resultater ut (vinnerne av duellene er uthevet):

Duell 1:
Stina Talling – Elevate
Beady Belle – Playing With Fire

Duell 2:
Jorn – Faith Bloody Faith
Blåsemafian feat. Hazel – Let Loose

Gullduell:
Stina Talling – Elevate
Blåsemafian feat. Hazel – Let Loose

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s