Tyskland sender Jendrik!

Tyskland har gjennom årene vekslet mellom nasjonal finale og intern utvelgelse. I fjor ble Ben Dolic internt valgt til å representere landet, og man skulle derfor kanskje tro han automatisk ville få en ny sjanse i år. Den gang ei, og ifølge han selv sendte han heller ikke inn et bidrag i år.

Årets tyske artist er 26 år gamle Jendrik fra Hamburg. Jendrik ble valgt ut blant 100 artister og bidrag som deltok i den tyske kringkastingens interne konkurranse, Rotterdam for Germany: a “Eurovision Jury”. Artisten og låten ble til slutt valgt ut av en folkejury bestående av 100 Eurovision fans og en internasjonal fagjury. Låten blir presentert torsdag 25. februar. I mellomtiden kan du bli bedre kjent med Jendrik i videoen under!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s