Tyskland sender Jendrik!

Tyskland har gjennom årene vekslet mellom nasjonal finale og intern utvelgelse. I fjor ble Ben Dolic internt valgt til å representere landet, og man skulle derfor kanskje tro han automatisk ville få en ny sjanse i år. Den gang ei, og ifølge han selv sendte han heller ikke inn et bidrag i år.

Årets tyske artist er 26 år gamle Jendrik fra Hamburg. Jendrik ble valgt ut blant 100 artister og bidrag som deltok i den tyske kringkastingens interne konkurranse, Rotterdam for Germany: a “Eurovision Jury”. Artisten og låten ble til slutt valgt ut av en folkejury bestående av 100 Eurovision fans og en internasjonal fagjury. Låten blir presentert torsdag 25. februar. I mellomtiden kan du bli bedre kjent med Jendrik i videoen under!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s