Ukraina har valgt sitt bidrag

Ukraina var et av landene som valgte å droppe sin tradisjonelle nasjonale i år, til fordel for fjorårets vinnere. Dette er noe mange mener er den mest rettferdige måten å gjøre det på siden 2020-sesongen ble avlyst, men det får være opp til hver enkelt. Bandet Go_A har i hvert fall hatt god tid på seg til å planlegge årets låt, og nå er den endelig valgt og ute i offentligheten. Låta heter SHUM og har allerede rukket å bli populær blant fans etter den ble sluppet i januar, selv om vi da fikk beskjed om at dette ikke var en låt ment for Eurovision. Kanskje de skiftet mening når de så hvor mange som likte den? Vi vet at de har tenkt å gjøre en ny versjon til ESC, men dette er hvordan låta er originalt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s