Hør Østerrikes «Amen» her

Østerrike sender samme artist i år som i fjor, Vincent Bueno. I fjor skulle han stilt med låten «Alive». Låten han skal synge i år heter «Amen». I låten synger han om et kjærlighetsbrudd, og ifølge han selv handler den om den indre kampen mellom sine sterke og svake sider. Låt tittelen «Amen» deler han også med et annet bidrag i år, nemlig Slovenias bidrag av Ana Soklič!

Hva syns du om årets låt fra Vincent Bueno? Tror du vi får høre både Østerrikes og Slovenias «Amen» i finalen i år?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s