Sveits: Hør Gjon’s Tears sin låt her

Bidragene kommer på løpende bånd for tiden, i går kom også Sveits sitt bidrag. Artisten Gjon’s Tears har som mange andre artister i år fått en ny sjanse til å representere landet sitt. Gjon’s Tears, eller Gjon Muharremaj som han egentlig heter, skulle i fjor deltatt i Eurovision med låten Répondez-moi, som betyr «svar meg». Låten Gjon stiller med i år er «Tout l‘Univers», som betyr «hele universet».

Hør låten «Tout l‘Univers» her! Hva syns du om låten?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s