Nord-Makedonia: Hør Vasil sitt bidrag for 2021

Vasil er tilbake, et år etter slik det først var tenkt. Han skulle også representert Nord-Makedonia i fjor med låta You og forteller faktisk i starten av musikkvideoen til årets bidrag, Here I Stand, at det var en tung beskjed å få i fjor om at konkurransen var avlyst. Heldigvis fikk han muligheten igjen i år, med en låt som kom litt ut av nettopp dette triste scenariet når alt ble avlyst i fjor. Han stiller derfor opp med en svært så emosjonell og stor disney-ballade i år. Det er i alle fall ingen tvil om den store drømmen det er for denne karen å få stå på Eurovision-scenen i år.

Vasil og Nord-Makedonia deltar i den første semifinalen av årets ESC, den samme som vi er med i, hvilket betyr at vi kan sende en stemme eller to på Vasil hvis vi ønsker det!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s