Presentasjon Danmark

FYR & FLAMME | ØVE OS PÅ HINANDEN
Skrevet av: Laurits Emanuel & Rune Borup

Facebook Instagram

Fyr & Flamme er en duo som består av Laurits Emanuel Pedersen Grae og Jesper Groth. De hadde sitt gjennombrudd i fjor med låtene «Kamæleon» og «Menneskeforbruger» .

Jesper er 32 år gammel og er komiker, musiker og skuespiller. Han har gått på teaterskolen i København og vært å se i den danske TV-serien Sygeplejerskolen. Han har også fått flere priser for sine skuespiller-prestasjoner.

Laurits Emanuel er 3 år eldre enn Jesper og er den av dem som har holdt mest på med musikk. Han har blant annet vært vokalist i gruppa The Grenadines. I 2015 slapp han sin første og til nå eneste soloalbum.

Gutta har jobbet sammen siden 2017. Konseptet de kjører kaller de «nostalgisk dansk pop» . De bruker derfor instrumenter fra 80-tallet i sin musikk. Med låta «Øve Os På Hinanden» prøver de å minne oss på litt livsglede, til tross for vanskelige tider. Det ble diskutert hvorvidt de ville fremføre den på dansk i den europeiske finalen, men det ønsket de ikke. En hel låt på dansk i eurovision song contest har ikke skjedd siden 1997.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s