ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets snakkis

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Å bli årets snakkis er en stor greie, for da har du på en måte allerede klart det. Du får masse PR og oppmerksomhet, uansett resultat i selve konkurransen, og har på mange måter fanget størst interesse hos det norske folk. Vi baserer dette på både media og folkemunne. Hvem snakkes det mest om?
De nominerte er…

Og vinneren er…..

TIX

Er det noen som virkelig har VUNNET i år, så er det TIX. Nok en gang kommer det en pris fra oss, men denne også er jo helt riktig. Det er ingen tvil om hvem som har skapt flest overskrifter og snakket høyest i alle sammenhenger, også på vegne av anmeldelsen av Walking in My Sleep som også var nominert her. Du og teamet ditt har virkelig gjort en god jobb også i denne sammenheng TIX. Akkurat nå så ruler du hele MGP- og ESC-universet med perfekte strategier for å nå frem mest mulig. Gratulerer, og rett og slett – bra jobba! 👏🏻👏🏻👏🏻

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s