Presentasjon: Serbia

HURRICANE | LOCO LOCO
Skrevet av: Nemanja Antonić, Darko Dimitrov og Sanja Vučić

Instagram

Serbia droppet nasjonal finale i år og inviterte fjorårets vinnere til å reise rett til Rotterdam. De skulle i fjor har representert landet med bidraget Hasta la vista:

Supergruppa Hurricane består av Sanja Vučić, Ivana Nikolić og Ksenija Knežević, hvor to av tre allerede har hatt tilknytning til Eurovision Song Contest.

Gruppa ble dannet i 2017, og de har siden det fått internasjonal oppmerksomhet, og blitt spilt på over 100 radiostasjoner rundt omkring i verden! De satser altså både på Serbia, med noen låter på serbisk, men også internasjonalt med engelske låter. Det skal ikke stå på ambisjonene til disse jentene her, og gjett om populariteten også har økt bare det siste året etter fjorårets seier i den nasjonale finalen!

Den som nok er mest kjent for Eurovision-publikumet er Sanja, som deltok for Serbia i 2016 med låta Goodbye (Shelter). Hun endte til slutt på en 18. plass i finalen.

Den andre av medlemmene som har tilknytning til ESC er Ksenija, men i dette tilfellet var det faktisk hennes far som sto foran på scenen, mens hun koret i bakgrunnen. Knez deltok med Adio for Montenegro i 2015 og kom på 13. plass i finalen.

Siste medlem i gruppa, Ivana, er hittil en nykommer i Eurovision, og er for tiden student. Hun har mest erfaring med dans fra tidligere, hvor hun har deltatt i mange konkurranser og vunnet et flertall priser for dansingen sin.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s