I kveld: Cover-aften i Albania

Festivali i Këngës er en lang tradisjon i Albania, og er absolutt ikke bare en nasjonal utvelgelse til Eurovision. Litt på samme måte som Sanremo i Italia. Derfor er det i kveld duket for den kvelden hvor deltakerne ikke synger sine egne låter (som til slutt skal ende opp i Eurovision), men cover-låter sammen med andre kjente artister fra Albania. Det er derfor muligheter for å se mer av artistene i kveld, men ingen nye låter i sammenheng med Eurovision. Vi har hittil ingen oversikt over rekkefølge, hvilke andre artister som er med eller hvilke låter de skal synge. Det eneste vi vet er at låtene er gamle FiK låter.

Også i kveld starter det hele klokken 21:00 og planlagt å vare til 23:00. Du kan se det hele live via deres YouTube kanal, og spesifikk video vil bli lagt til her i kveld når den er klar.
https://www.youtube.com/@RadioTelevizioniShqiptar/streams

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s