I kveld: Finale i Estland

Etter to semi finaler er det klart for finale i Eesti Laul, Estlands nasjonale finale. 10 låter ble stemt fram fra semfi finalene, og 2 låter fikk finaleplass gjennom wildcard ordning. Finalen består dermed av 12 låter som skal konkurrere om seier og deltakelse i Eurovision Song Contest. En jury og stemmer fra seerne skal stemme fram en topp 3. Artistene i topp 3 får fremføre låten på nytt, og herfra vil kun seerne ha makten til å stemme fram en endelig vinner.

Finalen starter kl. 18.30 og kan sees på ETVs nett TV.

Disse låtene og artistene deltar i finalen:
Klikk på låt titlene for å høre låtene og se opptredenen fra semi finalene på YouTube.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s