Georgia sitt bidrag er her

Georgia er landet som er sist ut med å presentere sitt bidrag i år, det betyr at vi med dette nå har den komplette samlingen av årets låter klare.

I Georgia har de i år valgt sin artist igjennom det kjente konseptet The Voice, og derfor er det årets vinner Iru Khechanovi som står klar for å representere landet i årets Eurovision Song Contest. Hun har også tidligere erfaring med Eurovision, da hun i 2011 deltok og vant (!) Junior Eurovision Song Contest med gruppa Candy.

Bidraget, Echo, har artisten selv skrevet sammen med Beni Kadagidze og George Kukhianidze.

Georgia deltar i den andre semifinalen av Eurovision i Liverpool i mai. Vi må derfor vente på at Iru eventuelt tar Georgia til finalen for å kunne sende en stemme dit i år.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s