Junior Eurovision 2023 arrangeres i Nice

Vi befinner oss for øyeblikket midt i Eurovision 2023-sesongen og de aller fleste av oss er nok mest fokusert på Liverpool i mai for øyeblikket. Men midt oppe i alt, kom i dag EBU med spennende nyheter om Junior Eurovision Song Contest 2023 som avholdes senere i år.

Finalen skal arrangeres søndag 26. november i Nice i Frankrike. Det er i arenaen «Palais Nikaïa» hvor finalen skal finne sted. Dette er andre gangen Frankrike arrangerer Junior Eurovision, sist gang var i Paris i 2021. Men det er første gangen Nice arrangerer et Eurovision-event, og det blir spennende å se hvordan byen på den franske rivieraen tar på seg oppgaven.

Følgende land har så langt bekreftet interesse til å delta i årets konkurranse

  • Armenia
  • Frankrike
  • Georgia
  • Irland
  • Malta
  • Nederland
  • Nord-Makedonia
  • Spania
  • Storbritannia
  • Tyskland

Lissandro vant Junior Eurovision 2022 med låten «Oh Maman!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s