Luxembourg tilbake i 2024

EBU slapp denne formiddagen en nyhet som sikkert kom overraskende på mange av oss. Luxembourg returnerer til Eurovision Song Contest i 2024.

Luxembourg deltok sist i konkurransen i 1993, og etter tretti år borte er de endelig tilbake. Luxembourg debuterte i den aller første konkurransen i 1956, og var fram til midten av 90-tallet en trofast deltaker i Eurovision. De vant fem ganger, i 1961 med Jean-Claude Pascal, 1965 med France Gall, 1972 med Vicky Leandros, 1973 med Anne-Marie David og i 1983 med Corinne Hermès.

Luxembourg har i flere år sagt at de ikke er interessert i å komme tilbake, men flere lokale artister og fans har jobbet for å få landet med i Eurovision igjen. Har du noen forventninger til hva Luxembourg vil bringe i 2024?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s