Hør Nederlands låt her!

Og3ne-1414438354.jpgNederland var en av de første landene som annonserte hvem de sender til Kiev for å representere dem i den kommende eurovisionen. Allerede i oktober ble det klart at gruppen O’G3NE er Nederlands bidrag i år – og gruppen har siden da holdt kortene tett inntil brystet. Derfor har vi ikke hørt noen ting om låten før nå nylig. Tittelen til låta ble klart for få noen dager siden – og den heter «Lights and Shadows». Først i dag ble låta sluppet ut til publikum! Og til de som har savnet en skikkelig jentegruppe i eurovision song contest har derfor noe å glede seg til.

I første halvdel av andre semifinale skal Nederland konkurrere mot atten andre bidrag om ti finaleplasser. Dette er samme semifinale som Norge også skal opptre i. Låta «Lights and Shadows» kan dere høre lenger ned i innlegget.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s