Presentasjon: Storbritannia

eurovision-2017-lucie

LUCIE JONES | NEVER GIVE UP ON YOU

Skrevet av: Emmelie de Forest, Daniel Salcedo & Lawrie Martin.
Deltar i: Direktekvalifisert til finalen.

Facebook | Twitter | Instagram


Lucie ble for alvor kjent gjennom sin deltakelse i britiske X-Factor i 2009, hvor hun blant annet konkurrerte mot de irske eurovision-yndlingene Jedward. Selv om hun ikke gikk til topps i konkurransen betyr det ikke at hun har litt noen nød av den grunn.

Hun har siden sin deltakelse i reality-tv i hovedsak holdt på med musikaler og teater. Deriblant kan hun skryte på seg roller i blant annet Les Misérables, American Pscyho og Legally Blonde UK Tour.

Låta hun skal framføre er skrevet av ingen ringere enn tidligere eurovision-vinner, Emmelie De Forest, som vant konkurransen for Danmark tilbake i 2013. Ved siden av dette er dette bidraget også det sekstiende bidraget fra Storbritannia noen sinne. Noe som britene håper bringer lykke med seg – siden de har måttet tåle noen triste plasser på resultatlisten de siste årene.

Kommer en kombinasjon av dansk erfaring og britisk ynde til å gi Storbritannia en plass i toppen, slik de så desperat ønsker?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s