JAN FREDRIK KARLSEN ER FERDIG SOM MGP GENERAL!

km7Q9IhXzrFNhU5t8XhNSgOkPrNvBLkpJQS9k5RHD-hgVår egen JFK har kun fått to år på tronen, etter at han tok over for Vivi Stenberg i 2015. Nå viser det seg dessverre at han nå må vike plassen for noen andre. Denne utskiftingen skjer fordi jobben som MGP general ikke lenger lot seg kombinere med JFKs andre prosjekter.

JFK har på sine to år ved roret skapt mye glede og store nedturer. Blant annet har han med sitt sterke nettverk fått flere store navn til MGP, blant annet Agnete Johnsen, Kristian Valen og Freddy Kalas. I tillegg er han medansvarlig for at Norge ikke kom seg ut fra semifinalen i fjor – og samtidig medansvarlig for Norges gode plassering i år. I tillegg har han en entusiasme som ingen kan måle seg med – men som noen fort får nok av. Uansett hva man skulle ha opplevd rundt JFK de siste to årene, kan vi med hånden på hjertet si: TAKK FOR INNSATSEN!

Den som tar over stillingen som MGP general er heller ikke et ukjent fjes, det gjør nemlig prosjektlederen i MGP, nemlig Stig Karlsen.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s