Rybak klarte det igjen!

69598939
Folket har valgt Rybak igjen! Foto: Anita Arntzen – Dagbladet.

…vel i hvert fall så langt i Norge da. Den norske finalen i Melodi Grand Prix er over for denne gang, og det var gøy å se at samtlige som har representert Norge i Eurovision Song Contest tidligere gikk til gullfinale (i et av tilfellene i alle fall som låtskriver). Stella & AlexandraAleksander WalmannRebecca og Alexander Rybak sto til slutt igjen i gullfinalen med topp 4, før det til slutt ble gullduell mellom Rebecca og Alexander Rybak. Det lå nok et stort press på Rybak etter å ha hatt en så stor suksess som Eurovision-vinner, men jammen klarte han det nok en gang med That’s How You Write a Song. Dette betyr at vi har valgt vår representant som skal stå på scenen i Lisboa i mai, og det er ikke småtteri å sende en tidligere Eurovision-vinner!

Nå gjenstår det å se om Rybak kan klare å gjøre det samme som forrige gang, og gå hele veien til topps og dra med seg Eurovision hjem til Norge igjen i 2019. Hva tror du?
Vi i Eurovision på norsk ønsker Alexander Rybak masse lykke til, og vi skal kose oss med å se ham få representere landet vårt nok en gang!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s