Presentasjon: Irland

02f100af84d489e5c36161ac9aed5bc8.jpeg

RYAN O’SHAUGHNESSY – TOGETHER

Skrevet av: Ryan O’Shaughnessy, Mark Caplice og Laura Elizabeth Hughes
Deltar i: Første semifinale (nr. 18)

Ryan O’ Shaugnessy ble født inn i en musikalsk familie i 1992, og ble først kjent som skuespiller, når han 8 år gammel fikk en rolle i såpeserien Fair City. Her var han i mange år før han som 17 åring bestemte seg for å satse på en musikkarriere. Han studerte låtskriving og meldte seg på kjente konsepter som The Voice of Ireland og Britain’s Got Talent. Det var i det sistnevnte programmet han fremførte den egenskrevne låten No Name, som ble en internett-hit. Han signerte kontrakt med Sony UK og fikk muligheten til å skrive og samarbeide med flere globale artister og låtskrivere, og å fremføre og turnere med egen musikk, blant annet i USA og Canada. Han har også samarbeidet med å skrive bidraget han har fått æren av å representere landet med, og låten er spesielt skrevet for Eurovision Song Contest.

Irland har som kjent hatt stor suksess i Eurovision Song Contest, men de siste årene har det gått nedover og de har slitt mye kun med å kvalifisere seg til finalen. Nå håper vi at Ryan kan klare å kvalifisere seg og gi Irland en god plassering igjen. Vi ønsker all lykke til!

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s