Presentasjon: Tsjekkia

2692654

MIKOLAS JOSEF – LIE TO ME
Skrevet av: Mikolas Josef.
Deltar i: Første semifinale (nr. 5).

Er det et land som har gjort det overraskende bra blant bookmakere over hele Europa i år så er det Tsjekkia, som tidligere har en 25. plass som beste plassering i eurovision song contest. Mikolas Josef, årets representant, ligger i skrivende stund på en solid 3. plass, og er en av favorittene til å vinne hele konkurransen.

22-åringen fra Böhmen er ikke bare sanger, men også sangforfatter og modell. I tillegg til dette spiller han også gitar. For å få en fot innenfor musikkbransjen begynte Mikolas som gatemusikant i flere byer. Verdt å nevne her er Hamburg, Wien og Oslo. Han slapp singelen «Free» i 2016, som kom på topp 20-lista i Tsjekkia. I år ble han valgt til årets eurovision-deltaker internt i den tsjekkiske kringkasteren ČT. Han har til nå blitt meget populær blant fansen, og ser ut til å gi Tsjekkia sitt beste resultat (eller første seier?) i eurovision song contest noen sinne! Vi gleder oss til å se hvordan det går med Tsjekkia og Mikolas i år!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s