Presentasjon: Russland

2471dfa4a83f010e4ec2f1308e3f9dfbSERGEY LAZAREV – SCREAM
Skrevet av: Sharon Vaughn, Dimitris Kontopoulos og Philip Kirkorov
Sjanger: Barokkpop
Deltar i: Andre semifinale

Sergey Vyacheslavovich Lazarev er en 35 år gammel sanger, danser og skuespiller fra Moskva. Allerede som 14-åring fikk han sin første musikalske utmerkelse. Og etter å ha deltatt i flere sangkonkurranser ble han en del av barnegruppa Neposedi. Dette er forøvrig også samme gruppe som jentene i t.A.T.u. (Julia Volkova og Lena Katina) også var med i.

Lazarev ble for alvor kjent for det russiske folk da han var medlem i gruppen Smash!!, sammen med Vlad Topalov, som også var en del av barnegruppen Neposedi. Etter at Smash!! gikk hvert til sitt i 2006, startet Lazarev for alvor sin solo-karriere. Hans mest kjente låter i Russland er «Just Because You Walk Away», «V Samoye Serdtse» og «Eto Vse Ona».

For eurofansen er Sergey definitivt mest kjent for sin deltakelse for 3 år siden, med låten «You Are The Only One» (Du er den eneste), som tok en 3. plass i Stockholm det året. Nå er Russland revansje-sugne, og det kan nettopp hende Sergey gir landet seieren de følte seg snytt for for tre år siden.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s