Presentasjon: Tyskland

47677889_303

S!STERS – SISTER

Tekstforfatter & komponist: Laurell Barker, Marine Kaltenbacher, Tom Oehler, Thomas Stengaard

Direktekvalifisert for finalen

Det ble duoen S!sters som gikk av med seieren i Tyskland og skal representere landet i Tel Aviv med låten «Sister». Duoen utgjøres av sangerne Charlotta Truman og Laura Kästel. De er riktignok ikke blodssøstre, men sier at sangen handler mest om at alle kvinner kan se på hverandre som søstre.

Duoen ble satt sammen til den tyske finalen, og selv om de ikke hadde opptrådt sammen før har begge to god erfaring innen musikk.  Charlotta (født 19. oktober 1999) har sunget gjennom barndommen. Hun har vunnet flere utmerkelser, og opptrådt på konserter med tusenvis av tilskuere. Laura (født 29. september 1992) kommer fra en familie der begge foreldrene har jobbet innen musikk. Ti år gammel vant hun en sangkonkurranse på den tyske kanalen ZDF. I dag jobber hun som låtskriver og musikkprodusent, og har i tillegg vært støttevokalist under Tysklands The Voice, blant annet for Lena som vant Eurovision i 2010.

Det blir spennende å se om resten av Europa føler det samme budskapet som S!sters gjør når de entrer Eurovision-scenen 18. mai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s