Sender Russland Aleksandr Panayotov?

Det er flere år siden Russland har benyttet seg av nasjonale finaler, slik vi gjør her i Norge. I stedet for velger de sitt bidrag internt – noe som har vist seg ganske så effektivt (utenom i 2018 da, men det er en laaaaang historie 😂). Nå har ryktene begynt å svirre rundt hvem de har tenkt å sende neste år. Den som kanskje virker mest realistisk er at de sender artisten Aleksandr Panayotov!

Men hvem er egentlig han?

Александр-Панайотов

Han er en 35 år gammel singer-songwriter fra Zaporizhzhya, som ligger i Ukraina. Rent musikalsk bemerker seg innenfor pop, dance, electropop og R&B. Han har holdt på med musikk siden 2003.

Når han var 10 år begynte han tidlig på musikkskole i Zaporizhzhya. 5 år seinere var holdt han allerede hyppig konserter. Året 2002 flytta han til Moskva for å være med i Стань звездой (Bli en stjerne), hvor han kom til finalen.

golos311216-zahod

I nyere tid deltok han i 5. sesong av russiske The Voice, hvor han tok en 2. plass. Der fikk karrieren hans en skikkelig kick start – og nå kan man nesten si at han har oppnådd artist-drømmen!

Aleksandr virker som en fyr som gjør det veldig bra i det meste han deltar i. Det er derfor kanskje ikke så dumt av Russland å sende han til eurovision? Selv om han opprinnelig er ukrainer, hahaha!

Dette er likevel kun rykter enn så lenge, men vi holder dere selvfølgelig oppdatert så snart vi vet noe mer om Russland og deres eurovision-planer!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s