ESQUAD Contest 2020 starter nå!

Innad i squaden har vi bestemt oss for å avholde vår egen lille konkurranse i år, og kanskje også videre i fremtiden. ESQUAD Contest er et konsept som likner på det flere Eurovision-fans er kjent med fra de offisielle fanklubbene, hvor man kårer sin egen vinner av de bidragene som ikke nådde helt opp i sine nasjonale finaler rundt omkring. I squaden har vi nå lagt opp til vår egen vri på dette, hvor vi velger ut noen bidrag, og gir også dere noen bidrag å stemme på nasjonalt før vi til slutt får våre bidrag til ESQUAD Contest. Dette betyr også at alle land som har valgt sine bidrag internt ikke får være med i vår konkurranse i denne omgang. Slik vil det hele foregå:

  • Nasjonale finaler (starter 13. mai)
  • Internasjonal 1. Semifinale
  • Internasjonal 2. Semifinale
  • Internasjonal finale
  1. Squad-medlemmene går igjennom de nasjonale finalene (24 stk) og velger ut noen bidrag ut ifra våre preferanser for å minske antallet bidrag. Noen bidrag vil vi direktekvalifisere til den internasjonale finalen, mens andre bidrag vil dere kunne stemme på i de såkalte nasjonale finalene vi setter opp.
  2. Låtene i de nasjonale finalene vil postes her på siden, og det vil være mulig å stemme på låtene i innleggene våre, på samme sted du finner låtene.
  3. Da samtlige bidrag er bestemt er vi klare for den internasjonale delen, hvor bidragene vi har valgt skal konkurrere i to semifinaler og til slutt en finale, slik som det pleier å være i Eurovision.
  4. Siden det er med 24 bidrag vil 12 delta i hver sin semifinale, og 6 gå videre slik at det blir 12 finalister i finalen.

Vi vil fremover legge ut informasjon, låter og deres mulighet til å stemme her hos oss. I sammen skal vi kåre en vinner av de som ikke fikk muligheten til å få vise seg frem til Europa! Vi gleder oss!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s