Julia Alfrida er klar for Melodifestivalen 2021

Sesongen for nasjonale finaler har igjen begynt, endelig! Og hittil virker det som om de fleste planlegger mer eller mindre vanlige nasjonale finaler, tross korona og alt som måtte følge med der.

I går kveld ble P4 Nästa avholdt i Sverige, og tradisjonen tro vil en av deltakerne der bli utvalgt til neste års Melodifestivalen. Det er som kjent ikke slik lenger at vinneren automatisk får plassen, men en representant fra Melodifestivalen som er med velger ut hvilken av deltakerne som får en billett til Mello. I år var det Karin Gunnarsson (Christer Björkman sin arvtaker) som valgte ut Julia Alfrida blant i alt 8 deltakere, men det var Hilde & Erik som vant konkurransen i går. Karin forklarte litt hvorfor de ikke lenger automatisk tar med vinneren av P4 Nästa, men velger en av kandidatene uavhengig av plassering; «Når man velger en P4 Nästa vinner er fokuset på låta de konkurrerer med. Når det gjelder Melodifestivalen er det en artist vi leter etter.»

Vi gratulerer til Julia Alfrida med utvelgelsen til Melodifestivalen 2021, og gleder oss til å se hva slags låt hun byr på i den sammenheng!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s