Junior eurovision: Alle fremfører fra sitt eget land!

I går ble det publisert 4 potensielle scenarioer for hvordan eurovision song contest 2021 skal gjennomføres. Ettersom esc holdes i mai, så har de god tid til å tilpasse seg den situasjonen Europa skulle befinne seg i når finalene skal avholdes. Men hva med junior eurovision? Det er om knappe 2 måneder. Hvordan skal den konkurransen gjennomføres?

Polen 🇵🇱 vant junior eurovision for 2. gang på rad i fjor, med Viki Gabor sin låt «Superhero» . TVP (den polske kringkasteren) har derfor sagt ja til å holde konkurransen igjen. Det er likevel gjort store endringer fra hvordan finalen ble avholdt i fjor. Alle artister må nemlig fremføre sine bidrag i hjemlandet sitt. Disse fremføringene vil bli en del av et live show sendt fra Warszawa.

For å gjøre dette rettferdig må alle 13 deltakerland tilby samme tekniske ressurser, slik at ingen skal få større fordeler enn andre når det kommer til fremføring. Programlederne er plassert i Warszawa og må holde nødvendig avstand fra hverandre. Pauseunderholdning og avstemning vil også bli sendt fra samme arena. Finalen sendes 29. november klokken 17:00. Avstemningen vil bli gjort online. 

I år er det som tidligere nevnt 13 land som deltar. Armenia 🇦🇲, Frankrike 🇫🇷, Georgia 🇬🇪, Hviterussland 🇧🇾, Kasakhstan 🇰🇿, Malta 🇲🇹, Nederland 🇳🇱, Polen 🇵🇱, Russland 🇷🇺, Serbia 🇷🇸, Spania 🇪🇸, Ukraina 🇺🇦 og nykommeren Tyskland 🇩🇪. 3 av disse landene har allerede valgt sine artister.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s