Presentasjon: Australia

MONTAIGNE – TECHNICOLOUR
Skrevet av: Dave Hammer, Jessica Alyssa Cerro

FacebookYouTubeTwitterInstagramTikTok

25 år gamle Jessica Alyssa Cerro, under artistnavnet Montaigne, er årets australske Eurovision deltaker. Montaigne har blitt en populær artist i Australia, hun har gitt ut to kritikerroste album, turnert med musikken sin og stått på mange store festivalscener i Australia. Montaigne vant i 2020 Australia Decides, Australias nasjonale finale, og skulle derfor ha representert landet i fjor. Låten hennes i 2020 het «Don’t Break Me», og låten hun stiller med i år heter «Technicolour», og hun har selv vært med å skrive den. «Technicolour» er Australias 7. bidrag i Eurovision siden deres debut i 2015.

Her får du et gjensyn med fjorårets låt «Don’t Break Me».

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria, 28 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor i 13 år. Hun ble medlem av Eurovision Squad i 2020, og har også skrevet om Eurovision på egen blogg i 3 år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s