Finland: Dette er årets UMK artister!

26. februar arrangerer Finland sin nasjonale finale UMK, Uuden Musiikin Kilpailu, for å finne sin artist til Eurovision Song Contest. I finalen skal 7 artister konkurrere om seieren, og i dag ble disse artistene offentliggjort. Hver ukedag, fra i morgen (torsdag 13. januar), vil en og en låt bli presentert og lagt ut på YouTube og andre strømmetjenester for musikk. Dette innlegget vil oppdateres forløpende med YouTube videoer etterhvert som de slippes de neste dagene!

Årets finske håpefulle artister og deres bidrag er:

  • Cyan Kicks – Hurricane
  • BESS – Ram Pam Pam
  • The Rasmus – Jezebel
  • Younghearted – Sun Numero
  • Olivera – Thank God I’m An Atheist

Tommi Läntinen – Elämä Kantaa Mua

Isaac Sene – Kuuma Jäbä

I følge eurovision.tv vil dette bli en finale med både rock og pop, og flere av artistene er kjente i Finland med lang fartstid og høye strømmetall på Spotify. Dette høres lovende ut fra våre naboer i øst! Merk deg datoene for låtslipp og kom gjerne tilbake til dette innlegget for å sjekke ut låtene etter hvert som de kommer ut!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s