Presentasjon: Sverige

CORNELIA JAKOBS | HOLD ME CLOSER
Skrevet av: Cornelia Jakobs, David Zandén og Isa Molin
Deltar i: 2. Semifinale (Torsdag, 12. mai)

TikTok

Sanger og låtskriver Cornelia Jakobs startet karrieren i jentegruppa Love Generation, som også fikk deltatt i Melodifestivalen i løpet av sin korte fartstid, det ble nemlig bare tre singler på gruppa før det hele var over. Cornelia gikk solo i 2018, og i løpet av disse årene gitt ut flere låter og er nå i gang med sitt første album.

Sang og musikk har vært en naturlig del av livet til Cornelia, da hun vokste opp med en bestemor som er låtskriver og pappa Jakob Samuel, blant annet kjent fra The Poodles som også har deltatt i Melodifestivalen tidligere.

Cornelia deltar for Sverige i den andre semifinalen, så vi har ikke mulighet til å stemme på vårt kjære naboland før vi eventuelt ser de i finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s