Disse er videre fra Estlands første semifinale

Bedwetters er en av deltakerne som tok seg videre til finalen av Eesti Laul 2023.

I kveld har Estland holdt den første av to semifinaler for året, og 10 semifinalister er blitt til 5 finalister. I Eesti Laul foregår det slik at fire bidrag først kvalifiserer seg igjennom 50/50 jury og publikum, før publikum alene i en omstemming bestemmer det siste bidragene.

Her er kveldens vinnere:

  • Janek – “House of Glass” (Stemt frem av publikum)
  • Ollie – “Venom” (Stemt frem av jury og publikum)
  • Andreas – “Why Do You Love Me” (Stemt frem av jury og publikum)
  • Bedwetters – “Monsters” (Stemt frem av jury og publikum)
  • Anett x Fredi – “You Need to Move On” (Stemt frem av jury og publikum)

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s