I kveld: Andre runde i Sverige

I kveld avholdes den andre delfinalen av Melodifestivalen i Sverige. Selv om konkurransen i år hittil har fått ymse tilbakemeldinger fra svenskene selv, så er Melodifestivalen uansett en av de absolutt mest populære utvelgelsene. På en såkalt Super-Saturday som i dag ser jeg derfor for meg at mange vil tune inn til svenskene, selv om det er mange andre som avholder de store finalene sine samtidig i dag. Her er delfinalistene:

  1. WiktoriaAll My Life (Where Have You Been)
  2. EdenComfortable
  3. Uje BrandeliusGrytan
  4. PanetozOn My Way
  5. Tennessee TearsNow I Know
  6. Maria SurNever Give Up
  7. Theoz Mer av dig

Sverige sender i kveld live fra Linköping kl. 20:00 og vil holde på i ca en og en halv time. Som vanlig er det det svenske folk som stemmer frem hvem som skal til finalen og til semifinalen. Du kan se det på SVT1 via linken her. Showet vil kunne sees på SVT sine nettsider frem til mandag.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s