ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets look

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Kostyme, utseende og sminke er alltid en stor del av MGP, det er en grunn til at de fleste stemmeskjema man kan laste ned til sitt MGP-party har denne kategorien med for å telle poeng! På samme måte som med sceneshow er det visuelle halve bidraget også når det gjelder look.
Og de nominerte til årets look er…..

Og vinneren er….

BIG DADDY KARSTEN

Kjære Big Daddy Karsten, squaden digger deg og du er nominert i flere kategorier i år. Denne vinner du soleklart. En søt, tøff, kul og rosa kosebamse er absolutt alt vi kan ønske oss! En slik look er bare pur glede, og jeg håper du forstår hvor mye glede du har klart å putte i oss med dette bidraget ditt. Jeg ber deg – KOM TILBAKE TIL MGP! ❤️💛💚💙

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s